En personlig redovisningskonsult med kundfokus

Carina Johansson startade Ekodera 2007. Carina har arbetat som redovisningskonsult sedan 1997 och är av SRF auktoriserad redovisningskonsult

Under åren inom yrket har Carina arbetat med många olika typer av företag och branscher. Hon började sin bana inom ekonomi direkt efter gymnasiet, 1986, och har därefter kontinuerligt vidareutbildat sig inom området.

Carina tycker att variationen i arbetet gör att det är kul att gå till jobbet varje dag. Att lära sig nytt hela tiden är viktigt för Carina och hon trivs därför utmärkt som konsult där hon stöter på olika frågeställningar varje dag. Arbetsuppgifterna har varit allt från ekonomiassistent till ekonomichef.

Tina Bachman

Therese Gustavsson arbetar deltid som redovisningskonsult hos Ekodera. Therese har lång erfarenhet inom ekonomi och administration och har även tidigare erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå. Therese driver tillsammans med sin man även ett byggföretag men vill hålla kvar arbetet som redovisningskonsult som hon fortfarande tycker är roligt varje dag. Att arbeta som redovisningskonsult gör att man håller sig a-jour med alla ändringar av lagar och regler hela tiden.

Annika Strömkvist